Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
    3D-VISUALISERING AV ARKITEKTUR, INTERIÖRER OCH INFRASTRUKTUR << back
 
3D-visualisering innebär att man med hjälp av datorgrafik skapar en realistisk bild av en miljö, ett objekt, ett föremål, en vision eller en process innan dessa existerar i verkligheten. 3D-visualiseringen gör det möjligt att modellera med olika färger, former, strukturer och kompositioner för att på så sätt finna den bästa lösningen och undvika misstag under projekteringstiden.
         
 
 
 

 

 
Ofta räcker det inte med en enkel teckning, ritning eller muntlig framställning av en idé för att beskriva ett ännu icke existerande projekt, objekt eller en process. De flesta människor kan ta till sig visuell tredimensionell information bättre, den ger en mer komplett föreställning om hur en idé kan genomföras på olika sätt – ger möjlighet att förstå idén in i minsta detalj samtidigt som man kan få en överblick av dess sammanhang.
 
Vi erbjuder 3D-visualiseringar av byggnaders arkitektur, interiörer samt trädgårdslandskap och infrastrukturer. Med hjälp av våra 3D-visualiseringar kan du både få en överblick av det modellerade objektet och samtidigt se varje liten detalj, vilket är en stor hjälp när det är dags att välja mellan ett enormt utbud av material och lösningar. 3D-visualiseringen ger en oöverträffad möjlighet att jämföra olika lösningar i en virtuell värld och välja den bästa.

 

   
 
   
         
 
  Vi placerar dina idéer, ritningar eller skisser i en 3D-miljö. Realistiska ytor, belysning och skuggor gör att din modell eller idé är lätt att ta till sig i 3D-format och kan beskådas från olika synvinklar. Du kan se den inifrån eller i ett tvärsnitt, och få möjlighet att se hur ditt objekt kommer att passa in i sin verkliga miljö.  
 
Kontakta oss! Vi kan hjälpa dig att göra din vision till en del av din framtid!
 
 
 
  Om oss   Konstruktion av villor   Allmän byggnation   Referensprojekt   E-Control
  Hur vi arbetar   Renovering   Konstruktion av infrastruktur   Samarbetspartners   Sajtkarta
  Kvalitet   Installation   Energieffektivitetsprojekt   Nyheter   Kontakt
      Ingenjörstekniska nätverk