Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
 
 
    NU TILLVERKAR VI OCKSÅ ARKITEKTURMODELLER << back
 
Arkitekturmodeller – en synbar framställning av arkitektoniska visioner. En skalenlig modell ger åskådaren en viktig känsla och uppfattning som en datoriserad 3D-modell inte kan åstadkomma. Därför förbättrar den skalenliga modellen dina chanser betydligt att sälja ett projekt innan det har genomförts eller ens utarbetats i detalj. Modellen erbjuder en tydlig och precis presentation av det färdiga projektet.
         
   
 
 

Det har bevisats många gånger att just de arkitektoniska modellerna är ett oersättligt säljinstrument eftersom de är det första som tillkallar besökares eller köpares uppmärksamhet. Utan tvekan är de ett illustrationsmaterial som kan övertyga.

 
 

Tillverkningen av skalenliga modeller kräver mycket tid – en del detaljer tillverkas för hand, andra med hjälp av olika verktyg. Varje miss innebär bortslösad tid och material, och medför att arbetet måste göras om. Därför är det viktigt att noga tänka igenom hur varje detalj kan sättas fast och vilket material den ska tillverkas av innan arbetet påbörjas.

     
 
   
         
 
 

Vi använder internationellt erkända material för tillverkning av kvalitativa, precisa och uthålliga modeller, vilket garanterar att de senare kan användas på ett enkelt och mångsidigt sätt.
Användandet av CNC, laser och annan teknisk utrustning gör att vi kan hantera våra material på bästa möjliga sätt.

 
 
 
 
  Om oss   Konstruktion av villor   Allmän byggnation   Referensprojekt   E-Control
  Hur vi arbetar   Renovering   Konstruktion av infrastruktur   Samarbetspartners   Sajtkarta
  Kvalitet   Installation   Energieffektivitetsprojekt   Nyheter   Kontakt
      Ingenjörstekniska nätverk